6 întrebari de adresat unei formatii pentru nunta

Ce Formatie nunta voi alege?
Ce Formatie nunta voi alege?
martie 25, 2019
Formatie de nunta in Bucuresti 2019
Formatie de nunta in Bucuresti 2019
martie 31, 2019

Ti-am pregatit 6 dintre cele mai importante întrebări pe care sa le adresezi unei formatii pentru nunta pentru a-ti ușura munca.

1. Onorariul unei formatii pentru nunta ?

Bugetul este cel care influențează cel mai mult alegerea dvs. Nu ezita sa deschizi acest subiect. Onorariul pentru care prestează formația nunta poate fi influențat de mai mulți factori.

2. Vocea live, cum se aude?

De cele mai multe ori sunetul din videoclipurile urcate pe youtube de către formația nunta sunt trucate. Stabiliți o întâlnire si cereți formatiei sa va arate videoclipuri de la nunțile la care au mai cântat, si de ce nu, sa-i asculți live.

3. Asigura si servicii de DJ?

Indiferent de formația pe care ai ales-o, aceasta are nevoie si de pauze.

4. Disponibilitatea datei?

Putem spune că este poate cel mai important aspect. Daca formația v-a convins si este disponibilă la data la care doriti sa presteze, semnati un contract. Pentru a nu va lua teapa, puneti la punct toate detaliile.

5. Repertoriul?

Foarte multe formații nunta au propriul repertoriu. Cautati o formație nunta cu un repertoriu flexibil. Specificați daca nu va doriti un anumit gen muzical la nunta.

6. Contractul si factura?

Pe lângă aspectul legal, contractul este si o garanție ca formația va presta la nunta. Nu risca sa plătești mai puțin „la negru”. Acel „putin” economisit te poate costa enorm.

gdpr-image
Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Prin utilizarea acestui site web sunteți de acord cu Politica de confidentialitate.
Read more