parallax background
 

Despre noi!

Formatii nunta Bucuresti

cele mai frumoase evenimente alaturi de noi!

parallax background

Formatii nunta Bucuresti

Formatii nunta Bucuresti, condusa de Radu Baron, are in componenta sa: Formatii, Solisti de populara si usoara , Instrumentisti profesionisti (vioara, braci, acordeon, saxofon, clarinet, fluier, caval, cobza, chitara, tambal, contrabas, percutie, tobe, orga etc.), Dj profesionisti, Dansatori, Animatori, M.C., Prezentatori, Iluzionisti, Clovni etc.

Interpreti
Muzica Populara

Interpreti Muzica Populara specializati pe una ori mai multe zone folclorice, ofera programe artistice de muzica populara

Desi in aparenta muzica populara se afla in preferintele nuntasilor de varsta a doua, respectiv parintilor si bunicilor, veti rame surprinsi ca si tinerii simt romaneste si danseaza cu placere hora, sarba si alte dansuri de muzica populara romanesca.

Solistii vor fi alesi in functie de zona de provenienta a invitatilor si preferintele organizatorilor.

Lasa repertoriul variat sa-ti acompanieze pasii pe ringul de dans si creeaza-ti amintirile de maine alaturi de familie, prieteni si colegi.

 

Interpreti Muzica Populara

Solisti
Cover

Solisti Cover specializati pe diverse ritmuri si genuri muzicale: latino, pop, dance, greceasca, orientala.

Solisti Cover cu un repertoriu romanesc si international, atent selectionat si verificat in numeroasele evenimente la care au participat. Ei pot oferi momentele de neuitat ale evenimentului dumneavoastra.

Pot performa alaturi de o formatie de instrumentisti sau pot folosi instrumentale inregistrate ( baze, negative) Playlist-ul repertoriului interpretat la evenimentul dumneavoastra poate fi ales impreuna cu solistul de cover ori poate fi lasat la aprecierea acestuia.Solisti Cover

Colaboratori
Celebri

Sunt artisti consacrati, de mare notorietate, alesi ca si invitati speciali in programul evenimentului.

Artistii pot apartine unui gen muzical precum populara sau usoara, in functie de preferintele mirilor

Artistii ofera programe cu durate cuprinse intre 30 si 60 de minute, in functie de prevederile contractuale. Pot performa alaturi de orchestra de baza, sau pot folosi acompaniament inregistrat special pentru evenimente..
Colaboratori Celebri

DJ

DJ -ul poate fi actorul principal in cazul in care programul artistic al evenimentului nu e sustinut de catre una dintre Formatii.

Poate liantul programelor sustinute in cadrul evenimentelor de una ori mai multe Formatii si artisti, astfel incat atmosfera evenimentului sa nu acumuleze momente jenante generate de pauze ale programului artistic..

Alegerea unui Dj la evenimentul vostru este foarte important. Ei sunt specializati in anumite genuri muzicale sau pentru anumite tipuri de evenimente. Noi recomandam alegerea unui DJ specializat in tipul de eveniment pe care urmeaza sa-l organizati. Alegerea unui DJ celebru, dar specializat in muzica de club poate genera un dezastru la un eveniment tip nunta.

DJ

Faceti cunostinta cu noi
Formatii nunta Bucuresti