Formatii nunta, instrumentisti cu experienta, solisti muzica populara, solisti cover sau la cerere solisti celebri si Dj.

     Formatii nunta pentru o seara perfecta. Vom alege impreuna din portofoliu nostru: solisti celebri, solisti muzica popularasolisti cover sau dj pentru o seara perfecta. Acesti artisti intretin o atmosfera incendiara pe toata durata evenimentului. Impreuna vom stabili componeta formatiilor alese de dumneavoastra. Avem exemplificate  si cateva pachete de nunta sugestive.  Puteti si suna la numarul de telefon 0722.911.119 si impreuna cu dumneavoastra vom stabili componenta formatiei in functie de buget si necesitati.

     Vom fi cat mai expliciti, pentru a va ajuta in luarea unei decizii cat mai eficiente video filmate de la evenimentele noastre anterioare. Dupa semnarea contractului se poate alege inpreuna cu formatia  playlistul evenimentului si  desfasuratorul programelor artistice  din acea seara.  In pauzele formatiei va punem la dispozitie Dj specializati in muzica pentru nunta.

Faceti cunostinta cu noi
Formatii nunta Bucuresti