Cum sa planifici o nunta

o Formatie Nunta
Cum sa alegi o Formatie Nunta
februarie 28, 2019
Ce Formatie nunta voi alege?
Ce Formatie nunta voi alege?
martie 25, 2019

O nunta de la bun început va vom spune că planificarea ei nu este o sarcina usoara!

Stabiliți data evenimentului

Sfatul nostru este sa fiți flexibili in legatura cu data nunții. Nimic nu este mai neplăcut ca data la care v-ați dori sa va organizați evenimentul sa fie ocupată la restaurantul mult visat. Stabiliți lista invitaților Scrieti listă de invitați. Cu siguranta va doriti ca toate persoanele dragi vouă, sa fie alaturi de dvs. In ziua cea mare.

Înmânati sau trimiteți invitația la timp. Nu cred ca iti doresti ca verisoara vs. preferată sa nu fie in tara atunci când aruncati buchetul. Rezerva-ti fotograf de nunta Cei mai buni se ocupa repede. Daca vreti sa aveti „amintiri” frumoase de la nunta voastră, faceti din alegerea fotografului o prioritate. Un profesionist va face diferența!

Muzica la nunta: live sau DJ?

Alegeți din timp formația sau Dj-ul pe care vi-l doriti la nunta dvs. O formație buna sau un dj bun va face diferența la evenimentul dvs. Cu siguranta va doriti ca invitatii sa danseze toata noaptea la petrecere, nu la masa butonand telefonul sau criticandu-va nunta. Alegeți melodiile împreună din timp. Specificați daca nu va doriti un anumit gen de muzica la nunta dvs. (De exemplu: manele, latino, dance, etc.).

Meniul nuntii:

Participati la degustarea meniului. Atunci când alegeți meniul, ganditi-va si la satisfacerea papilelelor gustative ale invitatiilor dvs. Țineți cont si de persoanele care suferă alergii si de vegetarieni, daca este posibil. Buchetul, costumul si rochia de mireasă sunt cele mai grele alegeri. Sa sfătuim să vă alegeți ceea ce va place si sa nu va lăsați influențați de cei din jur. Va dorim o nunta de vis!

gdpr-image
Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Prin utilizarea acestui site web sunteți de acord cu Politica de confidentialitate.
Read more